Vacatures

 

ABC de Cirkel biedt dagbesteding, ambulante begeleiding, arbeidstraining en begeleid re-integratie trajecten. Volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Autisme en/of Psychosociale problematiek worden begeleid binnen zowel wonen, werk als vrije tijd.

We zijn per april op zoek naar een ambulant begeleider voor 16-24 uur per week

Wat... Lees meer...

 

Maak het verschil!

Wil je de zorg in, maar heb je nog geen diploma? Kom naar ABC de Cirkel en combineer werken met leren! Doormiddel van een BBL opleiding kan je toch al werken binnen een mooie organisatie en ervaring op doen in het werken met onze cliënten.

ABC de Cirkel heeft veel verschillende leuke werkplekken voor zowel onze cliënten als voor jou. Voor een van deze... Lees meer...

 

Stage lopen

 

Vrijwilligerswerk doen

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken!

ABC de Cirkel is altijd op zoek naar vrijwilligers die juist dat extra’s in de organisatie kunnen bieden waardoor de organisatie sprankelt. Hulp op één van onze locaties, persoonlijke aandacht voor één van onze cliënten, ondersteuning bij activiteiten buiten ABC de Cirkel en nog veel meer. Ook voor onze vrijwilligers geldt: uitgaan van uw eigen talent en mogelijkheden op tijden dat het u en ons schikt.

Wilt u ABC de Cirkel doen en haar cliënten doen sprankelen? Heeft u tijd over en zoekt u een zinvolle invulling daarvan?
Neem dan contact op met:

Inge Vegterlo      
T: 0570-769125
i.vegterlo@abcdecirkel.nl