Vacatures

 

ABC de Cirkel biedt dagbesteding, ambulante begeleiding, arbeidstraining en begeleid re-integratie trajecten. Volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Autisme en/of Psychosociale problematiek worden begeleid binnen zowel wonen, werk als vrije tijd.

We zijn per direct zijn wij op zoek naar een collega:
Ambulant begeleider
16-24... Lees meer...

 

ABC de Cirkel biedt dagbesteding, ambulante begeleiding en arbeidstraining aan volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH), Autisme en Psycho sociale problematiek worden begeleid binnen zowel wonen, werk als vrije tijd. We hebben 5 trainingslocaties, daar is onze lunchroom IJZenSO en een van. Wil je nog meer informatie inwinnen dan... Lees meer...

 

Stage lopen

 

Vrijwilligerswerk doen

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken!

ABC de Cirkel is altijd op zoek naar vrijwilligers die juist dat extra’s in de organisatie kunnen bieden waardoor de organisatie sprankelt. Hulp op één van onze locaties, persoonlijke aandacht voor één van onze cliënten, ondersteuning bij activiteiten buiten ABC de Cirkel en nog veel meer. Ook voor onze vrijwilligers geldt: uitgaan van uw eigen talent en mogelijkheden op tijden dat het u en ons schikt.

Wilt u ABC de Cirkel doen en haar cliënten doen sprankelen? Heeft u tijd over en zoekt u een zinvolle invulling daarvan?
Neem dan contact op met:

Inge Vegterlo      
T: 0570-769125
i.vegterlo@abcdecirkel.nl