ABC de Cirkel is een jonge, enthousiaste organisatie vol idealen en met veel ervaring.

In 2010 heeft Eric Draaijer ABC de Cirkel opgezet om professionele zorg op maat te bieden aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Dagbesteding en ambulante zorg vonden bij de start nog kleinschalig plaats aan de keukentafel. Door de succesformule die ABC de Cirkel bleek te bieden groeide de organisatie vrij snel en kwam Esther Nales, tot dan toe werkende in het Middelbaar Beroepsonderwijs, de organisatie versterken.

Samen zijn zij sinds dien de eigenaar van ABC de Cirkel.

De keukentafel werd ingeruild voor ruimte in het Holstohus Olst, welke weer werd verruild voor de locatie Huize Westervoorde. Tevens kwamen de 'Loods 64' , 'IJz en So'  een 'Klein Twello' er bij.

ABC de Cirkel is een professionele organisatie die in de afgelopen jaren een grote groei en ontwikkeling heeft doorgemaakt.  Het lukt nog steeds om hulp op maat te bieden en een klimaat neer te zetten binnen de verschillende  locaties waarbij ieder optimaal tot ontwikkeling komt. Aandacht voor locatie en persoon, blijven de kwaliteiten. Visie, enthousiasme en idealen blijven belangrijk.