Lukt werken op dit moment niet, maar zoek je toch weer passend werk? Bij ABC de Cirkel begeleiden we arbeidstrajecten op maat. Je krijgt een persoonlijk begeleider die met jou aan de slag aan in het traject. 

  • Re-integratie en/of arbeidstraining: ‘maatwerk vanuit de gemeente’
    Voor gemeenten en zorgaanbieders kunnen we een maatwerktraject samenstellen. Op basis van een uitgebreide intake stellen we een vraaggericht traject samen. Deze trajecten kunnen ingezet worden als een (voor)traject naar werk, scholing en/of opbouwen van belastbaarheid. 
     
  • Re-integratie: ‘1e en 2e spoor’
    Wordt een werknemer langdurig ziek dan moet deze weer zo snel mogelijk aan passende arbeid worden geholpen. Volgens de Wet Verbetering Poortwachter moet er eerst worden onderzocht of de werknemer bij zijn huidige werkgever kan terugkeren, in eerste instantie in de eigen functie. Is dit niet mogelijk, dan in een andere functie binnen het eigen bedrijf. Dit wordt ook wel het 1e spoor genoemd. Lukt het niet de werknemer bij zijn huidige werkgever aan passende arbeid te helpen, dan moet de werkgever samen met de werknemer op zoek naar passende arbeid bij een andere werkgever. Dit wordt het 2e spoor genoemd. Wij kunnen hierin ondersteunen.

Interesse in de andere trajecten?
Kijk dan bij Uwv-trajecten.