Bij ABC de Cirkel begeleiden we verschillende arbeidstrajecten die op maat worden gemaakt. Je krijgt een persoonlijk begeleider die met jou aan de slag gaat in het traject.

 • UWV: Modulaire dienstverlening
  Het doel van dit traject is dat de je deel kan nemen aan een sociaal netwerk buitenshuis, in staat bent zelfstandig aan activiteiten deel te nemen en om de fysieke- en psychische weerbaarheid te verhogen. Het traject wordt afgesloten met een advies over hoe werk of scholing in de nabije toekomst haalbaar kan worden.
 • UWV: Werk-fit
  Eerst wordt gekeken wat de belemmerende factoren zijn en hoe we deze kunnen aanpakken. Vervolgens bereid je je voor op het verrichten van werkgerelateerde activiteiten. Op een werkervaringsplaats of door het uitvoeren van vrijwilligerswerk train je de werknemersvaardigheden.
   
 • UWV: Naar werk
  Ben je op korte termijn in staat om het werk te hervatten? Dan kunnen we het Naar Werktraject aanbieden. Wij gaan samen aan de slag om een passende werkplek te vinden. Wij helpen om een duurzame beroepskeuze te maken met realistische kansen op de arbeidsmarkt.

Interesse in de andere trajecten?
Kijk dan bij Arbeidstraining en re-integratie.