Jason

Jason, 22  jaar, woont in Deventer, komt 4 dagen per week bij IJZenSO voor dagbesteding

“Ik heb iemand nodig die me de oren wast, die mij op de juiste manier aanpakt en die heb ik gevonden bij ABC de Cirkel.”

“Bij al mijn vroegere werkgevers voelde ik mij niet begrepen. Ik was ongelukkig en had het gevoel nooit eens iets goed te doen. Nu krijg ik heel veel begeleiding en ga ik iedere dag weer met plezier naar het werk. Ik heb het gevoel dat ik echt iets kan.”

“Bij ABC de Cirkel heb ik ontdekt dat ik het ook leuk vind om in de bediening te werken. Mensen zeggen ook tegen me dat ik dat goed doe. Ik vind het heel leuk om met mensen een praatje te maken en dat kan hier bij IJZ en SO.”

“Ik ben qua persoonlijkheid in dit afgelopen jaar gegroeid. Ik ben een stuk volwassener geworden. Dit is de beste plek ooit. Ik hoop dat ik hier nog heel lang kan blijven werken.”

“Waar vind je nou een werkgever die het niet erg vindt dat je een fout maakt en die je iedere dag opnieuw uitlegt hoe iets moet, net zo lang tot je het kan. Dat is bij IJZenSO, hier kan ik mijzelf zijn en wordt ik  gestimuleerd  om door te gaan en het goed te doen.”

Jason