Shanna

Shanna, 29  jaar, woont in Deventer, komt 4 dagen per week bij Huize Westervoort voor dagbesteding

“Mijn leven was ‘zwaar naar de klote’, dat is Utrechts, maar het geeft precies weer hoe ik mij voelde voordat ik bij ABC de Cirkel terecht kwam.”

“Voordat ik door twee beroertes werd getroffen was ik customer service medewerker bij een bedrijf. ABC de Cirkel ziet mijn kwaliteiten en laat mij die inzetten daar waar mogelijk is. Zo neem ik hier de telefoon op en doe allemaal administratieve klusjes.”

“Bij ABC de Cirkel hebben ze mij gestimuleerd mijn eigen naaimachine hier neer te zetten. Ik krijg nu naailes van één van de begeleiders. Dat vind ik echt heel erg leuk.”

“Als ik niet naar ABC de Cirkel zou gaan zou ik thuis zitten en zwaar depressief worden. Gelukkig is dat niet zo en kom ik hier 4 dagen in de week. Het is hier gezellig, het is een leuke club mensen en de begeleiding is kundig en hebben veel kennis. Ze staan altijd voor alle cliënten klaar.”

“Als ik heel eerlijk ben, dan ben ik blij dat ze mij bij ABC de Cirkel wat structuur bijbrengen. Ik doe altijd maar wat en dan gebeurt er niets. Hier leer ik mijn dag te plannen en dat geeft een heel goed gevoel.”

Shanna