Mark

Mark Timmer,  31  jaar, woont in Heeten, komt 3 dagen per week bij Loods 64 voor dagbesteding

“Voor mijn val van de steiger was ik gelukkig, ik had een HBO opleiding en was voorman in de bouw. Het ging top. Na mijn val was ik doodongelukkig, ik was gedreven en wilde net zoveel doen als voor het ongeluk. Dat kan helaas niet meer.”

“Bij ABC de Cirkel werk ik op mijn niveau. Ik word gewaardeerd om wat ik kan en doordat ik geen werkdruk meer ondervind blijven de epileptische aanvallen weg.”

“In mijn hoofd droom ik nog van 6 dagen werken in de bouw, maar ik weet dat dat niet meer kan.  Werken bij ABC de Cirkel is het beste wat mij is overkomen na mijn ongeluk. Ik kan mijn kennis inzetten en andere jongens helpen met het timmeren. Het is mijn droom hier nog lang te blijven werken.”

“Met drie dagen werken bij ABC de Cirkel red ik het precies. De andere twee dagen neem ik rust en zo is het mogelijk dat ik weer goed kan functioneren en tijd heb om ook te genieten van het leven.”

“Ze remmen mij af en toe wat af bij ABC de Cirkel. Dan wil ik weer veel te veel. Andere jongens worden juist gestimuleerd om aan het werk te gaan. Het is grappig om te zien dat ze mij juist afremmen. Dat heb ik nodig. De begeleiders zien dat en daarom is de begeleiding van ABC de Cirkel zo goed.”

Mark