Colinda

Colinda, 51 jaar, woont in Deventer. Heeft iedere week ambulante begeleiding van ABC de Cirkel. 

Ik had heel veel problemen thuis. Toen ik daar ook nog een beroerte bij kreeg, zag ik het helemaal niet meer zitten. Toch wilde ik heel lang geen hulp. Anderen wilde ik mijn problemen niet laten zien, dat was voor binnen de muren en moest ik zelf toch op kunnen lossen?! 

Langzaam kreeg ik vertrouwen in de ambulant begeleider van mijn zoon. Hij heeft autisme, gaat naar trainingslocatie Westervoorde en krijgt ambulante begeleiding vanuit ABC de Cirkel. Dit helpt hem enorm om grip op zijn leven te krijgen. Door de contacten met zijn ambulant begeleider durfde ik langzaam maar zeker ook iets over mijn situatie te vertellen. 

De ambulant begeleider heeft mij erg geholpen. Dit begon bij complexe zaken met instanties en het maken van keuzes die goed voor me waren.

Ik ben samen met mijn zoon verhuisd en heb mijn huisje bijna helemaal op orde. Ik woon in een nieuwe stad, laat een nare periode achter me en heb weer energie om nieuwe dingen op te pakken. Zo ontmoet ik opnieuw weer familie en vrienden, waar ik lange tijd geen contact mee had. Ik pak mijn hobbys weer op en zie het leven weer positief. Misschien ga ik binnenkort wel als vrijwilliger taarten bakken!

Colinda