Huize westervoort

ABC de Cirkel beschikit over vier trainingslocaties waar de dagbesteding, arbeidstraining en re-integratie plaatsvindt. Ook buiten ons trainingslocaties worden arbeidstrajecten begeleid.

Lunchroom IJZenSO in Deventer is een lunch-room met broodjes, koffie, bonbons en ijs. Werken in de horeca, werkritme en klantvriendelijkheid zijn de speerpunten bij IJZenSO.  www.ijzenso.nl

Huize Westervoorde in Olst is een arbeidstraining en dagbestedingslocatie en tevens hoofdkantoor van ABC de Cirkel. Creativiteit, werken aan je talenten en arbeidsmatige werkzaamheden voor bedrijven in de buurt zijn de speerpunten bij Huize Westervoorde.

Loods 64 in Olst is een houtwerkplaats waar in opdracht de mooiste houtproducten worden gemaakt. Ambacht, nauwkeurigheid en procesmatig werken zijn de speerpunten bij Loods 64. Zij maken in opdracht producten op maat voor u. 

Klein Twello zit in een oud schoolgebouw  in Twello, een creatieve broedplaats voor creatief bezig zijn en sociale contacten. Ook hier worden op maat arbeidsmatige activiteiten uitgevoerd. meubels