Huize westervoort

ABC de Cirkel beschikit over drie trainingslocaties waar de dagbesteding, arbeidstraining en re-integratie plaatsvindt. Ook buiten ons trainingslocaties worden arbeidstrajecten begeleid.

Lunchroom IJZenSO in Deventer is een lunch-room met broodjes, koffie, bonbons en ijs. Werken in de horeca, werkritme en klantvriendelijkheid zijn de speerpunten bij IJZenSO.  www.ijzenso.nl

Huize Westervoorde in Olst is een arbeidstraining en dagbestedingslocatie en tevens hoofdkantoor van ABC de Cirkel.

Maar Huize Westervoorde heeft tevens een plantenasiel en ruil bibliotheek, waar een ieder welkom is om een kijkje te nemen.  Creativiteit, werken in het plantenasiel en arbeidsmatige werkzaamheden voor bedrijven in de buurt zijn de speerpunten bij Huize Westervoorde.

Loods 64 in Olst is een houtwerkplaats waar in opdracht de mooiste houtproducten worden gemaakt. Ambacht, nauwkeurigheid en procesmatig werken zijn de speerpunten bij Loods 64. Hiervandaan vertrekt ook de Klussendienst en de groep Tuinonderhoud. Zij werken in opdracht op diverse locaties in de omgeving.

In Twello heeft ABC de Cirkel ook kantoor. Vanuit het Medisch Centrum Twello worden contacten gelegd en werkzaamheden gecoordineerd.