Wil jij jouw positie op de arbeidsmarkt verkennen en verbeteren?

Met het ‘Werkfit maken’ traject  gaan we samen aan de slag in een traject dat speciaal op maat voor jou wordt gemaakt om je klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Met onze trajectbegeleider bespreek je hoe er invulling gegeven gaat worden aan de onderdelen van het UWV-werkplan.

We starten met een uitgebreid intakegesprek bij jou thuis. Hierbij inventariseren we je talenten en mogelijkheden maar ook de belemmeringen in de privésituatie die een succesvolle re-integratie in de weg kunnen staan. Op basis van de verkregen inzichten stellen we in afstemming met jou een re-integratieplan op. Het doel is om je zo snel mogelijk ‘Werkfit’ te krijgen. Na goedkeuring door het UWV start het traject dat kan bestaan uit het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en het in beeld brengen van jouw arbeidsmarktpositie.

Met het ‘Naar werk’ traject ga je samen met ABC de Cirkel aan de slag om een baan te vinden en behouden die bij jou past. Samen met onze trajectbegeleider bespreek je hoe er invulling gegeven gaat worden aan de onderdelen van het UWV-werkplan. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit sollicitatietraining, hulp bij de profilering van jezelf en jobhunting.